Skip to the content

Expertise

ECview verzorgt het uitlezen van het energieverbruik gas, elektriciteit en water van uw gebouwen, afdelingen of machines via onze energiemonitoringssoftware. Wij bedienen diverse branches als (semi)-overheid, zorg, horeca, kantoren, industrie en onderwijs.

Analyse energiekosten

Als ervaren energieadviesbureau onderzoekt ECview besparingsmogelijkheden op uw energiekosten (bijv. energieverbruik op onlogische tijdstippen, energiebelasting, te grote energiemeter, verlagen gecontracteerd vermogen) en past deze met uw toestemming aan.

Analyse meetdata

In ons monitoringsprogramma geven wij u gedegen advies hoe uw gas- en elektriciteitsverbruik en -kosten te verlagen en/of te verduurzamen m.b.v. de gebouwgegevens, gas- en elektrische installatie, benchmarkvergelijk, graaddagen.

Tussenmeter

Wij installeren uw tussenmeter voor het gas-, water- en elektriciteitverbruik van uw afdeling, machine, huurder op basis van het voor uw organisatie geldende veiligheidsprotocol en lezen de uiterst betrouwbare meetdata uit in ons energiemonitoringsprogramma ECview.